61 877-06-52

sekretariat@sp85.poznan.pl e-doręczenia AE:PL-31693-42427-ETHEB-23

Szkoła Podstawowa nr 85
im. Kawalerów Maltańskich

Zadzwoń

61 877-06-52

Gdzie?

ul. Tomickiego 16

Napisz

sekretariat@sp85.poznan.pl
herb

Stołówka


Alergeny w żywności

Legenda: 

1.GLUTEN- zboża
2.SKORUPIAKI
3.JAJA
4.RYBY
5.ORZESZKI ZIEMNE
6.SOJA
7.LAKTOZA – mleko
8.ORZECHY
9.SELER
10.GORCZYCA
11.NASIONA SEZAMU
12.DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANYW STĘŻENIU >10mg/kg
13.ŁUBIN
14.MIĘCZAKI

Wędliny mogą zawierać śladowe ilości 9, 10, 11 według oświadczenia producenta.

Skip to content